Book-Loving Little Moth

M. Leighton - Rajtad áll értékelésem

2015. augusztus 06. - LittleMoth

Eredeti mű: Down To You (Bad Boy Series I.)
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés: 2014. (eredeti: 2012.)
Kategória: Rubin Pöttyös Könyvek, New Adult
Megrendelés: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/m-leighton-rajtad-all-6923

dsc_0118.JPG

Fülszöveg:
Egy lány. Egy ikerpár. Egy furcsa háromszög.
Amikor a főiskolás Olivia Townsend hazautazik, hogy segítsen édesapjának a munkájában, még nem is tudja elképzelni, micsoda bonyodalmakba keveredik majd. Cash és Nash Davenport, a két ikerfivér nagyon sokban különbözik egymástól, de egy dolog közös bennük: mindketten őrülten vágynak Oliviára.
Cash veszélyes és ellenállhatatlanul vonzó, igazi rosszfiú, akinek a csókjai elfeledtetik Oliviával, hogy a tűzzel játszik. Nash sikeres, megbízható, és szenvedélyes… és foglalt. De egyetlen, lágy érintése elfeledteti Oliviával, hogy máshoz tartozik.
Ám Oliviára nagy meglepetés vár. A két fivérnek van egy titka, ami elől a lány jobban tenné, ha elmenekülne. Gyorsan és messzire… amíg nem késő.
Érzéki játék, három játékossal…
Vajon hogyan végződik a játszma?

Először talán azzal kezdeném, hogy eléggé túltengnek benne az erotikus jelenetek - méghozzá roppantul részletesen. Aki erre a témára nem nyitott, az neki se kezdjen a könyvnek.

A borítóról csupán két szót írnék: awhh *-* IMÁDOM!
A kép magáért beszél :P

dsc_0119.JPG 

Mint a fülszövegből is kiderül, egy szerelmi háromszög bontakozik ki a szemünk előtt. 
A történetet váltakozó perspektívákból láthatjuk: Liv, Cash és Nash szemszögéből egyaránt. Ez az írásmód nekem nagyon tetszett, mivel így beleláttam a karakterek gondolatvilágába, a tetteik/szavaik mögötti indíttatásaikba. Az írónő nagyon frappánsan vált át egyik nézőpontból a másikba - akár az aktuális cselekmény közepén is.

Olivia először a "vidéki jókislány " benyomását kelti, de hamar kibontakozik az igazi énje, főleg, ha egy légtérbe kerül valamelyik ikerrel. A döntés nehéz.. Mindig a rosszfiúk vonzották (de hát kit nem??!!). És persze mindig pórul is járt velük. Most ellen akar állni a kísértésnek és végre egy rendes pasit kifogni, aki nem töri össze a szívét..
Nash elsőre a "tökéletes férfi" Liv számára: okos, szexi, sikeres, etc. Ügyvédnek tanul, hogy segíthessen apján. Csak egy gond van: Liv utálatos unokatesójának, Marissa-nak a pasija. 
Cash a tipikus rosszfiú, aki elől Olivia menekülne - ha tudna. Egy éjszakai klubot vezet, a Dual-t. A mának él, az élvezeteknek. Nem árul zsákbamacskát - ágyba akarja vinni Liv-et és ezt vele is tudatja.

Hármójuk szerelmi (vagyis inkább csak vonzalmi) huzavonája a fő szál tele ugratásokkal, poénokkal és bujasággal. Főszereplőink érzelmei, vágyai lassan kibontakoznak. Az eseményeket főként Olivia irányítja, a döntés az Ő kezében van – csakhogy képtelen választani..

Közben előbukkan egy sötét titok is a fiúk múltjából, ami nem kecsegtet semmi jóval sem minket, sem Oliviát.. De Livet még ez sem riasztja el.
Aztán jön egy hatalmas csavar a történetben.. Ami mindent megváltoztat..

Összességében egy humorral bőven megfűszerezett erotikus történetet kapunk a szerzőtől. Könnyed olvasmány egy fárasztó nap után, nem túl hosszú, ezért egy szuszra kiolvasható. Nekem az egyik kedvenc könyvemmé vált :)
És tűkön ülve várom a folytatást, ami idén ősszel jelenik meg előreláthatólag a KMK-nál :D
Link: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/m-leighton-up-to-me-rajtam-all-rossz-fiuk-2-7071

Értékelés: 10/10 Mert imádom :3
Kedvenc szereplő: egyértelműen Cash <3

A „Body Shot” próbatételnél az alábbi zene hangzik fel – érdemes hallgatni miközben ezt a részt olvasod :)
Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=0UIB9Y4OFPs
Mix: : https://www.youtube.com/watch?v=BPPngu7M3CM

Végül pár kedvenc idézetem:

Nash: „Nem esett bajod?”
Liv: „Örülök, hogy nem pisiltem be”

Nash: „Én is”
Liv: „Tessék?”
Nash: „Én is örülök, hogy nem pisiltél be”

 

Üresfejű Barbie: „Azt a ruhát meg honnan szedted?”

Liv: „Egy hajléktalan nőtől loptam. Ott fetrengett az út szélén a kurva mellett, akitől te kaptad a ruhádat.”

 

Cash: „Nash azt mondta, pultosként dolgozol, igaz?”

Liv: „Tessék?”
Cash: „Semmi. Nem számít. Ha mindig ilyen imádnivalóan szexis vagy, senkit nem fog zavarni, ha csak másnap hozod ki az italukat”

Jó olvasást és kellemes kikapcsolódást a könyvhöz!

A bejegyzés trackback címe:

https://booklovinglittlemoth.blog.hu/api/trackback/id/tr137684750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása