Book-Loving Little Moth

Monica Murphy - Heti csaj

Drew + Fable I.

2015. november 07. - LittleMoth

Kiadó: Ulpius
Kiadás: 2013.
Műfaj: NA
Oldal: 284

„Egyszer végre szeretném megtapasztalni, milyen az, ha valaki első helyen választ engem.”

Először is leszögezném, hogy igazi NA könyv, tele erotikával. Már a szereplők gondolatai is eléggé fülledtek. Aki erre nem nyitott, az ne vegye a kezébe. Nyugi, azért ízléses, a testnedvek nem folynak semerre!

Fülszöveg mm_het_csaj_2.JPG

Erre a könyvre a fülszövege alapján figyeltem fel, fel is került a kívánságlistámra Molyon. Az első ajándékozásomon pedig meg is kaptam :)

A borítója pedig *-*
dsc_0142_1.JPG

A történetet Drew és Fable – a két főszereplőnk szemszögéből láthatjuk váltott nézőpontban, E/1-ben. Nekem ez a kedvencem, így tudok a legjobban azonosulni a szereplőkkel. De lássuk is őket..

Fable Maguire 20 éves fiatal lány, akinek túl korán kellett felnőnie. Az iskolát abbahagyta és több munkát is vállal, hogy eltarthassa 13 éves öccsét Owent, aki a balhéival nem könnyíti meg nővére életét, de legalább Ő szereti. Ellentétben alkoholista anyjával, aki nem törődik velük.
Tetszett Fable személyisége, lélekereje, kitartása. Könnyű volt azonosulni vele. Nem olyan egyszerű és szép az élet, ahogy néha másoknak tűnik. De ez megtanít sok mindenre minket. Ha mindenért és mindenkiért meg kell küzdened, megtanulod értékelni az apróbb örömöket is.

Drew Callahan a 21 éves „aranyifjú”, akinek látszólag minden megadatott az életben. Látszólag.. Egyetemre jár, a futball csapat sztárja, tökéletes a külseje - minden csaj a fél kezét adná érte, csak hogy a barátnője lehessen. A képbe viszont belerondít egy nemtörődöm apa és egy mostohaanya, akit Drew ki nem állhat. A sötét titkokról nem is beszélve.
Drew személyisége is nagyon belopta magát a szívembe, meg tudtam érteni, miért olyan a viselkedése sok esetben, amilyen. Egy ilyen lelki megpróbáltatás után ki cselekedne másként? És akkor még nem is értünk el a nagy csavarhoz.. De nem fogok spoilerezni ;)
Amúgy meg:

„Ő istenien néz ki, de hát mikor nem? Ha csak egy papírzacskót viselne a micsodáján, akkor is totál menő lenne.”

A történet és kettejük kapcsolata a hálaadási szünet előtti napokban kezdődik, amikor Drew – nem kevés anyagi juttatásért cserébe – felkeresi Fable-t (aki mindig mindenre kapható lány hírében áll az egyetemen), hogy játssza el egy hétre a barátnő szerepét a szülei előtt. Az már más kérdés, hogy a lány „híre” nem fedi teljesen a valóságot.
Lassan megismerjük szereplőinket és kibontakoznak érzéseik is – hiába is tagadják, szívüknek és vágyaiknak nem parancsolhatnak.
Mindenből van bőven a sztoriban: sötét családi titkok, veszekedés, intrika, fordulat, szenvedély és ..PILLECUKOR..

„Azt akarom, hogy minél jobban eltollak magamtól, te annál inkább húzz vissza.”

A függővég pedig.. Az a levél.. Nem akartam elhinni, hogy elfogytak a lapok..

Összességében nekem nagyon tetszett a könyv, mindössze 6 óra alatt „be is faltam”, egyszerűen nem bírtam letenni. A folytatása pedig már meg is van rendelve :)

Összegezve: 5/5
Kedvenc szereplőm: Drew és Fable

Jó olvasást a könyvhöz ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://booklovinglittlemoth.blog.hu/api/trackback/id/tr508058338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása