Book-Loving Little Moth

Szeptemberi book haul

2015. október 01. - LittleMoth

Akkor kezdjünk is neki a második könyvszerzemény-beszámolónak itt, a blogon!

Hónap elején két könyvvel lettem gazdagabb, amiket használtan vettem egy facebook csoportban.
Az egyik Elizabeth Adler – Bűnös gazdagok c. könyve (Ulpius-ház, puhakötéses, eredeti ára: 3999Ft), amit már elkezdtem olvasni, de még nem értem a végére – közbejött pár elolvasásra váró könyv ;). Majd októberben olvashattok róla egy értékelést – legalábbis terveim szerint..

 elizabet_adler_bunos_gazdagok_1.JPG

A másik Mary Higgins Clark – Hová tűntek a gyerekek? c. kötete (Gabo, keménytáblás védőborító nélkül, eredeti ára: 1690Ft), amire még szintén nem volt időm, de lassan bepasszírozom valahogy, mert nagyon szeretem az írónő történeteit, és a címet elég figyelemfelkeltőnek, érdekesnek találom.

 mhc_hova_tuntek_a_gyerekek.JPG

A következő könyv a „bevásárló listán” Andy Weir – A marsi c. sci-fije (Fumax, keménytáblás védőborítóval, eredeti ára: 3995Ft) volt. Ezt két okból szerettem volna megkaparintani. Az egyik a temérdek pozitív vélemény és kritika, amit olvastam róla – gondoltam, ha ennyire jó, nekem is el kell(!!) olvasnom. A másik pedig, hogy ez lett a Mini-könyvklub 2 szeptemberre választott könyve. Habár nem lett a kedvencem (bővebben az értékelésemben:  a lap alján linkeltem), egy nagyon szórakoztató, humoros történettel gazdagodtam általa.

nevnapomra_2015.JPG

Bár a névnapom csak október közepén lesz, már tegnap hozzájutottam a Könyvtündértől rendelt csomaghoz, amit Életem Szerelmétől (nyugi, nem állok neki itt romantikázni vagy ilyesmi) kaptam. A csomag tartalma 3 könyv és egy hűtőmágnes volt.

 nevanpomra_2015_osszes.JPG

Az első könyv Dmitry Glukhovsky – Metro 2033 c. disztópiája (Európa, puhatáblás, eredeti ára: 3800Ft), ami a Mini-könyvklub októberi választott könyve lett. A fülszöveg ígéretesnek tűnik, értékelése októberben érkezik a blogra.

nevnapomra_2015_mkk2_metro_2033.JPG

A második könyv egy mese-feldolgozás, méghozzá Lily Blake Hófehér és a vadásza (I.P.C. Könyvek, keménytáblás védőborító nélkül, eredeti ára: 3499Ft). A filmet láttam, ami alapján a könyv íródott és kíváncsi vagyok mit hozott ki belőle az írónő. Az alaptörténet mindenesetre tetszik..

nevnapomra_2015_hofeher_es_a_vadasz.JPG

A harmadik könyv Leslie L. Lawrence Vérfarkas sorozatának második része, A vérfarkas visszatér (Studium Plusz, puhatáblás, eredeti ára: 1490Ft). Nagyon vártam, hogy beszerezhessem az első rész olvasása után, így már bele is kezdtem a történetbe, értékelése a napokban érkezik.

nevnapomra_2015_lll_a_verfarkas_visszater.JPG

A hűtőmágnes Leslie L. Lawrence-es.. Ehhez nem fűznék hozzá semmit, egyszerűen kellett!!

nevnapomra_2015_lll_hutomagnes.JPG

A beszámolót ismét egy ékszerrel zárom, ami nem más, mint A Gyűrűk Ura ihlette Arwen nyaklánc és fülbevaló, ami szintén szerelem volt első látásra ;) Beszerezhető - sok más gyönyörűség mellett - a Bájkeverő webáruházban.

arwen_nyaklanc_fuli2.JPG 

 

EZ TÖRTÉNT A BLOGON SZEPTEMBERBEN

Szeptemberi értékeléseim:

http://booklovinglittlemoth.blog.hu/2015/09/05/flinn_beastly

http://booklovinglittlemoth.blog.hu/2015/09/10/luzerek_es_balkiralynok

http://booklovinglittlemoth.blog.hu/2015/09/25/a_verfarkas_ejszakaja

http://booklovinglittlemoth.blog.hu/2015/09/29/andy_weir_a_marsi_449

Book Tag-ek:

http://booklovinglittlemoth.blog.hu/2015/09/02/elso_utolso_book_tag

http://booklovinglittlemoth.blog.hu/2015/09/17/bookshelf_scavenger_book_tag

http://booklovinglittlemoth.blog.hu/2015/09/28/olvasasi_szokasok_tag

Egy várva várt megjelenés híre:

http://booklovinglittlemoth.blog.hu/2015/09/18/up_to_me_megjelenese_iden_osszel

És az első blogajánlóm:

http://booklovinglittlemoth.blog.hu/2015/09/21/seventeen_fan_fiction

Ha a Mini-könyvklub felkeltette az érdeklődésedet, itt megtalálod az adott olvasásainkat, érdekességeket a könyvekkel, írókkal kapcsolatban; és persze minden tag értékelését az adott könyvekről:

http://konyv-sarok.blogspot.hu/p/mini-konyvklub-2.html

 

És majd’ elfelejtettem.. Ha minden sikerül – és nagyon remélem, hogy fog -, egy új rovat is érkezik a blogra ;)

Hát ennyi lettem volna szeptemberre ;)

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://booklovinglittlemoth.blog.hu/api/trackback/id/tr707878096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása